Intimni kotiček

Kako zdravstveno stanje vpliva na naše intimno življenje? Odprite intimni kotiček in raziščite, kako lahko izboljšate svoje intimno življenje.

Intimni kotiček

S spolnostjo se bolj ali manj ukvarjamo vsi. Ne glede na naše zdravstveno stanje je to področje, ki močno vpliva na naše splošno (ne)zadovoljstvo z življenjem.

Tako v različnih življenjskih obdobjih, kot tudi pri različnih zdravstvenih stanjih, se dinamika našega intimnega življenja spreminja. Intimno življenje ima velik vpliv na naše psihofizično počutje. Želimo, da vam naš intimni kotiček pri tem pomaga.

ljubezenski par

V večini primerov intimni del življenja prezremo, ga postavimo na stran, kot da to ni več za nas; potrditev za takšno razmišljanje pa velikokrat dobimo tudi iz naše širše okolice, ki ne razume in ni seznanjena s problematiko. Naše doživljanje telesa je pogosto eden od pomembnih dejavnikov naše samopodobe ter tega, kako nas dojemajo drugi. Fizični izgled je tesno povezan s tem, kar večina ljudi dojema pod pojmom privlačnost.

Seveda v takšnih razmerah ni preprosto preko noči oživiti naše spolnosti in nadaljevati tam, kjer smo obstali.

Če vas mučijo vprašanja glede spolnosti in bi želeli izvedeti nekaj praktičnih in koristnih informacij, ki vam lahko pomagajo pri obnovi vašega intimnega življenja, predlagamo, da gremo skupaj skozi nekatera vprašanja.