Kdo smo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je zelo preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje” s pomočjo razvitih medicinskih pripomočkov in storitev, kar je odgovor na izzive, s katerimi se soočajo naše stranke.

Naša poslovna filozofija

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je zelo preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje” s pomočjo razvitih medicinskih pripomočkov in storitev, kar je odgovor na izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da obstaja rešitev tudi za najtrši problem ali vsaj za omilitev njegovih posledic. In mi imamo takšne rešitve:  so preproste in pomagajo izboljšati kakovost našega življenja. S tem načelom smo si pridobili sloves odličnosti. V marsičem opredeljuje način, s katerim obravnavamo naše zaposlene, stranke in  poslovne partnerje, predstavlja pa tudi izhodišče za vse naše prihodnje podvige.

Naš uspeh temelji na aktivnem poslušanju, prepoznavanju potreb in aktivnem delovanju. Življenje izboljšujemo tako, da osebam z zelo intimnimi zdravstvenimi potrebami skušamo nuditi preprostejši vsakdan.

Nenehno izboljšujemo postavljene standarde v sodelovanju z našimi uporabniki, zdravstvenim osebjem in poslovnimi partnerji. Delujemo v skladu z našimi petimi vrednotami:

Uporabniki – Primarni fokus vseh naših aktivnosti je izboljšanje življenja naših uporabnikov

Kakovost – Nenehno izboljšujemo kakovost naših storitev, izdelkov in vseh ostalih elementov našega poslovanja

Znanje – Aktivno poslušamo, se učimo, smo inovativni in se izobražujemo

Integriteta – Vse poslovne aktivnosti vodimo v skladu z najvišjimi etičnimi in moralnimi normami

Družbeno odgovorno poslovanje – Poslujemo kot zaželen delodajalec, socialni partner in prijatelj narave

Smisel našega dela se pokaže takrat, ko nas nagradite z nasmehom, ko presežemo vaša pričakovanja, saj verjamemo, da vedno obstaja še boljši način.

Vaše zaupanje nam veliko pomeni, zato smo vedno pripravljeni na odprto komunikacijo. Naša ekipa vam je vedno na voljo za vsa vprašanja ali nasvete.