By Super User on petek, 20 marec 2020
Category: Blog

Obvestilo o nemotenem funkcioniranju poslovanja in dostave katetrov

Vse naše stranke in poslovne partnerje želimo obvestiti, da bo naše poslovanje še naprej delovalo nemoteno, kljub novim okoliščinam, ki jih povzroča epidemija virusa COVID-19 (Corona).

Zagotovili smo pogoje za uspešno opravljanje vseh dejavnosti poslovanja. Naše uporabnike najbolj zanima zaloga katetrov in naša podpora, kateri sta vam na voljo kod do sedaj, kljub temu, da smo pisarniški del prestavili v domače okolje.

Z zgoraj navedeno odločitvijo si prizadevamo, da bi se v najboljši meri držali priporočil o zmanjšanju socialnih kontaktov in posledično zmanjševanju možnosti širjenja epidemije. Glede na to, da delujemo na področju zdravstva in je naša prioriteta izboljšati zdravje naših uporabnikov, je prav tako pomembno zdravje naših zaposlenih, kod celotne skupnosti. Verjamemo, da bomo s takšnim zgledom prispevali k hitrejši stabilizaciji razmer.

Pozivamo tudi naše uporabnike, da upoštevajo priporočila NIJZ-a. Pomembno se je zavedati, da z odgovornim ravnanjem, poleg zaščite sebe in svojih bližnjih, ščitimo tudi družbo v celoti, zlasti starejše in tiste, ki so zaradi svojega zdravstvenega stanja bolj izpostavljeni težjim oblikam bolezni, ki jo povzroča virus COVID-19.

V primeru, da imate kakršnakoli dodatna vprašanja, smo vam na voljo v rednem delovnem času in nas lahko kontaktirate preko spodnjih kontaktov:

Tel: +386 70 999 746
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
FB stranica: https://web.facebook.com/lentismedSLO/

Leave Comments