Kariera

Kariera v podjetju Lentismed – zavedamo se, da imajo naši zaposleni ključno vlogo pri zagotavljanju kompetitivne prednosti, ki je predvsem v veliko korist in zadovoljstvo naših uporabnikov.

Karierna priložnost

V Lentismedu se zavedamo, da je naša komparativna prednost v naših zaposlenih, ki so leto za letom tudi nosilci našega uspeha. Da bi bili še boljši, iščemo “prave kadre”, ki jim nudimo odlično priložnost za napredovanje in zajamčeno nagrajevanje ob doseganju rezultatov. Nudimo tudi posebno delovno okolje, v katerem lahko vsak najde najboljše možnosti za svoj osebni in poslovni razvoj.

Menimo, da je naša največja vrednota priložnost pomagati ljudem in jim po najboljših močeh skušati izboljšati njihovo življenje. Z nesebično delitvijo pridobljenih izkušenj in znanj ter z lastnim razvojem in nenehnim izpopolnjevanjem živimo za naše poslanstvo “Izboljšajmo življenje”.

Če se tudi vi vidite kot del tega poslanstva, bi bili zelo veseli vašega odziva. Vaša kariera vas čaka pri nas.

logo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je povsem preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje”, in sicer z razvijanjem medicinskih pripomočkov in storitev, kot odgovor na vsakodnevne izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da tudi za največjo težavo obstaja način za reševanje ali blažitev njenih posledic.

Več o nas

Zadnje novice