Kdo smo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je zelo preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje” s pomočjo razvitih medicinskih pripomočkov in storitev, kar je odgovor na izzive, s katerimi se soočajo naše stranke.

Naša poslovna filozofija

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je povsem preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje”, in sicer z razvijanjem medicinskih pripomočkov in storitev, kot odgovor na vsakodnevne izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da tudi za največjo težavo obstaja način za reševanje ali blažitev njenih posledic. Takšne so tudi rešitve, ki jih ponujamo; enostavne ter izboljšujejo kakovost našega življenja. To je naše glavno načelo, s katerim smo uspeli ustvariti sloves odličnosti. V veliki meri določa način, na katerega obravnavamo naše zaposlene, stranke in poslovne partnerje, predstavlja pa tudi izhodišče za vse naše bodoče podvige.

Poslanstvo

S svojim delovanjem navdihovati in spodbujati aktiven življenjski slog ter izboljšati kakovost življenja.

Lentismed je skupnost sodelavcev, ki tesno sodeluje in živi po načelih, ki jih deli. Vsak dan posebej se trudimo, da za naše uporabnike in širšo skupnost uresničimo boljši jutri. To nas samoizpolnjuje in obenem izboljšuje naša življenja. Verjamemo, da lahko z lastnim primerom mnoge spomnimo in spodbudimo k aktivnemu življenjskemu slogu, za katerega je značilna duševna in telesna aktivnost ter tista, usmerjena v bližnjo skupnost, ki se ustvari z vsakim našim dejanjem. Naša izbira je nenehno učenje, poslušanje in razumevanje, da bi lahko zagotovili najboljše rešitve za urinarne težave.

Vizija

Biti prva izbira uporabnikov pri ohranjanju zdravja z zagotavljanjem rešitev, prilagojenih njihovim potrebam.

Vsem našim bodočim uporabnikom želimo zagotoviti vse prednosti, ki so na voljo našim že obstoječim uporabnikom. Želimo biti prva izbira kot partner pri ohranjanju zdravja za vse, ki potrebujejo varno, preprosto in diskretno rešitev za urinarne težave, partner, ki podpira njihov aktivni življenjski slog. Z vztrajno zavzetostjo in predanostjo želimo pokazati, da je mogoče doseči cilje in da je aktivni način življenja (duševni, socialni in telesni – v okviru zmožnosti) to, kar v največji meri izpolnjuje in dviguje kakovost življenja. Vsakogar podpiramo pri njegovih dejavnostih, ki jih izvaja v skladu s svojih zmožnosti in skozi katere se uresničuje.

Naš uspeh temelji na aktivnem poslušanju, prepoznavanju potreb in delovanju. Na tak način izboljšujemo življenja naših uporabnikov, saj osebam z intimnimi zdravstvenimi potrebami zagotavljamo preprostejšo dnevno rutino.

Vrednote

  • Poslušanje in razumevanje je tisto, kar nas predstavlja glede na naše delo in končni rezultat, naši uporabniki pa prepoznajo, da je ta vrednota vgrajena v naše rešitve. To je običajno ‘tisto nekaj’, kot odraz kakovosti, ki ustvarja pomembno razliko, saj v središče naše pozornosti postavljamo uporabnika in njegove potrebe.
  • Celovitost in zaupanje lahko najboljše potrdijo naši zvesti uporabniki in poslovni partnerji, in sicer skozi zaupanje, verodostojnost, doslednost poslovanja in kakovost.
  • Strast do izboljšav je prizadevanje za odličnost, saj verjamemo, da lahko z nenehnim izboljševanjem, učenjem in s pogledom v prihodnost dosežemo pomembne spremembe v življenju naših uporabnikov, pa tudi v naših življenjih.
  • Odgovornost do naših uporabnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in do širše družbene skupnosti je naš prispevek k celotnemu delovanju podjetja.

logo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je povsem preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje”, in sicer z razvijanjem medicinskih pripomočkov in storitev, kot odgovor na vsakodnevne izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da tudi za največjo težavo obstaja način za reševanje ali blažitev njenih posledic.

Več o nas

Zadnje novice