Zgodbe naših uporabnikov

Na tem mestu bomo delili zgodbe naših uporabnikov, ki so nam lahko v navdih pri skrbi zase in pri vključevanju pozitivnih stališč v naše življenje.

Na teh straneh bomo delili zgodbe uporabnikov, ki so lahko navdih pri vključevanju pozitivnega odnosa v naše življenje. Povedali vam bomo zgodbe naših uporabnikov ter razkrili, kako so jim vrednote, ki jih delimo z njimi ter sami izdelki pomagali pri premagovanju vsakodnevnih izzivov.

Ena od postavk našega poslanstva so tudi aktivnosti, ki spodbujajo vrednote in izboljšajo življenje v družbi, saj menimo, da je medsebojna podpora pomembna pri realizaciji ciljev tako posameznikov kot tudi družbe. Želimo biti zanesljiv in odgovoren član širše družbene skupnosti, ki s svojim poslovanjem deluje ekološko, družbeno, predvsem pa humanitarno odgovorno.

V okviru zmožnosti se trudimo biti v oporo našim uporabnikom. Zato podpiramo športna združenja invalidov in klube in jim z donacijami skušamo olajšati ali omogočiti delo oziroma treniranje.

Vabimo vse, ki so pripravljeni deliti svoje izkušnje in s tem pomagati drugim, ki so se znašli v podobni situaciji, da nam pišejo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Tako bo naša skupnost postala mesto interakcije in podpore.

logo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je povsem preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje”, in sicer z razvijanjem medicinskih pripomočkov in storitev, kot odgovor na vsakodnevne izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da tudi za največjo težavo obstaja način za reševanje ali blažitev njenih posledic.

Več o nas

Zadnje novice