Na teh straneh bomo delili zgodbe uporabnikov, ki so lahko navdih pri vključevanju pozitivnega odnosa v naše življenje. Povedali vam bomo zgodbe naših uporabnikov ter razkrili, kako so jim vrednote, ki jih delimo z njimi ter sami izdelki pomagali pri premagovanju vsakodnevnih izzivov.

Ena od postavk našega poslanstva so tudi aktivnosti, ki spodbujajo vrednote in izboljšajo življenje v družbi, saj menimo, da je medsebojna podpora pomembna pri realizaciji ciljev tako posameznikov kot tudi družbe. Želimo biti zanesljiv in odgovoren član širše družbene skupnosti, ki s svojim poslovanjem deluje ekološko, družbeno, predvsem pa humanitarno odgovorno.

V okviru zmožnosti se trudimo biti v oporo našim uporabnikom. Zato podpiramo športna združenja invalidov in klube in jim z donacijami skušamo olajšati ali omogočiti delo oziroma treniranje.

Vabimo vse, ki so pripravljeni deliti svoje izkušnje in s tem pomagati drugim, ki so se znašli v podobni situaciji, da nam pišejo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Tako bo naša skupnost postala mesto interakcije in podpore.