Ivica Vujica, Zagreb

Ivica Vujica, Zagreb

Prva zgodba, ki jo bomo delili z vami, je zgodba našega uporabnika, gospoda Ivice Vujice.

Gospod Ivica Vujica je aktivni član skupnosti, ki se je dokazal s svojim delom in svojimi dosežki v športu, kateremu se je posvetil po poškodbi, ki jo je kot vojak dobil v zadnji vojni. Že 20 let se ukvarja z različnimi športi, predvsem s košarko, obenem je tudi predsednik Zveze košarkarskih klubov invalidov.

V športnem združenju in klubu se g. Ivica Vujica posveča vsem nalogam, ki so potrebne za aktivno delovanje kluba – administracija, skrb za finance, organizacija turnirjev in tekem, organizacija prevozov. Njegov prispevek skupnosti cenijo člani kluba in športniki, ki jih trenira.

Pomembno je poudariti, da g. Ivica vse opisane aktivnosti opravlja prostovoljno, saj, kot pove, je ‘zadovoljstvo članov kluba zanj največja nagrada’

To je pravi primer, kjer ni ovir za dobro voljo in pozitiven odnos. Zahvaljujoč g. Ivici in drugim članom je klub že 20 let mesto, ki združuje športne interese, prijateljstvo in druženje.

Takšne pozitivne zgodbe, ki navdihujejo s svojo močjo pri obvladovanju ovir za dobro skupnosti in niso usmerjene le v lastne in posameznikove cilje, smo prepoznali tudi mi. in

Da bi bilo takšnih uspešnih zgodb čim več, smo se vključili kot donatorji športnim klubom iz Zveze. Tudi z gospodom Ivico smo prijatelji in veseli nas, da je kot uporabnik naših pripomočkov prepoznal naše vrednote.

Še posebej smo veseli, motivirani in ponosni zaradi dejstva, da naši predani zaposleni z osebno in skrbno podporo gradijo odnose zaupanja in prijateljstva. Hvaležni smo uporabnikom, ker nam omogočajo biti del njihovega življenja, kot v primeru gospoda Ivice, ki se mu zahvaljujemo za prijateljstvo in mu želimo veliko športnih in življenjskih uspehov.