Blog

Tukaj boste našli teme o vprašanjih v zvezi z zdravjem in nego in upamo, da se vam bodo zdele koristne.

Lentismed na EAU19 v Barceloni

specijalisti-urolozi-1200x800
Nadaljujemo z uspešnim nastopanjem na svetovnih medicinskih sejmih in kongresih; po udeležbi na sejmih Rehacare in MEDICA 2018, bomo kot razstavljavci sodelovali na EUA19, najpomembnejšem strokovnem in znanstvenem dogodku Evropskega združenja urologov, ki vsako leto privabi 15.000 zdravnikov, specialistov urologije.

Ob številnih zanimivih strokovnih predavanjih so na kongresu in spremljajočem sejmu predstavljeni najnovejši znanstveni in tehnološki dosežki na področju urologije.

Z namenom aktivnega sodelovanja in našega prispevka k temu dogodku, smo ob izmenjavi znanj s strokovnjaki in specialisti urologije, predstavili tudi svoje izdelke – urinske intermitentne katetre. Rezultat našega vlaganja v znanje in vključevanja tega znanja v naše izdelke, je naša nova serija katetrov.

Strokovna javnost je prepoznala vrhunsko kakovost izdelkov in podprla lansiranje katetra Lentismed na evropski trg. Obenem pa smo tudi veseli, da bomo na trg kmalu dali naše nove izdelke, in da se bodo prav naši uporabniki na Hrvaškem in v Sloveniji lahko prvi prepričali o vseh njihovih prednostih.

Ponosni smo, ker smo kot edini predstavniki naše države s svojim nastopom predstavili Slovenijo ter pokazali, da sta kakovost in strokovnost ključ, ki odpira vsa vrata oz. trge.



https://eaucongress.uroweb.org/

Novi kateter LentisCath+ je zamenjal LentisKat
Ohrabrujoče zgodbe o okrevanju po poškodbi hrbtenj...

Podobni članki

logo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je povsem preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje”, in sicer z razvijanjem medicinskih pripomočkov in storitev, kot odgovor na vsakodnevne izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da tudi za največjo težavo obstaja način za reševanje ali blažitev njenih posledic.

Več o nas

Zadnje novice