Blog

Tukaj boste našli teme o vprašanjih v zvezi z zdravjem in nego in upamo, da se vam bodo zdele koristne.

Tudi letos odlično na sejmu Rehacare

Tim-RTS

Rehacare je največji mednarodni medicinsko-rehabilitacijski sejem, na katerem se predstavlja okoli 700 razstavljavcev iz 40 držav. Tudi letos je posvečen invalidom in starejšim osebam z osredotočenostjo na njihove potrebe in izboljšanje kakovosti njihovega življenja.

Po lanski uspešni predstavitvi na sejmu Rehacare 2018, smo letos bili prijetno presenečeni. Nastop na letošnjem Rehacare 2019 je bil še boljši v smislu višje kakovosti, glede vzpostavljenih stikov in priložnosti za nova partnerstva.

O številnih priložnostih dovolj povedo že same številke, saj Rehacare obišče več kot 50.000 obiskovalcev. Seveda pa je pomembnejša zgodba, ki stoji za temi številkami in pripoveduje o konkretnih srečanjih in ljudeh. V štirih dneh je bilo veliko zanimivih srečanj in druženj z uporabniki, katerim smo predstavili naše izdelke in, upamo, tudi pomagali z uporabnimi informacijami.

Veseli nas, da smo na našem razstavnem prostoru gostili naše dolgoletne partnerje in spoznali nove.

Prijetno je bilo tudi druženje z mladimi predstavniki medicinske stroke in socialnega dela, ki so se z velikim zanimanjem spoznavali z našo poslovno filozofijo in izdelki, ki že vrsto let pomagajo izboljšati kakovost življenja naših uporabnikov.

Čeprav je bilo celotno dogajanje precej intenzivno, smo se domov vrnili z napolnjenimi baterijami ter polni vtisov in idej, kako biti naslednje leto še boljši.

Studenti s Lentismed timom

Vesele trenutke smo proveli i s mladim predstavnicima medicinske struke i socijalnog rada koji su se s velikim zanimanjem upoznali s našom poslovnom filozofijom i proizvodima koji dugi niz godina unaprjeđuju kvalitetu života naših korisnika.

Unatoč tome što je bilo prilično intenzivno, kući se vraćamo napunjenih baterija, ispunjeni i puni dojmova te ideja kako biti još bolji iduće godine.

Serija izobraževalnih predavanj
Novi kateter LentisCath+ je zamenjal LentisKat

Podobni članki

logo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je povsem preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje”, in sicer z razvijanjem medicinskih pripomočkov in storitev, kot odgovor na vsakodnevne izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da tudi za največjo težavo obstaja način za reševanje ali blažitev njenih posledic.

Več o nas

Zadnje novice