Blog

Tukaj boste našli teme o vprašanjih v zvezi z zdravjem in nego in upamo, da se vam bodo zdele koristne.

Featured 

Lentismed na najpomembnejšem mednarodnem medicinskem sejmu – MEDICA 2019

IMG-20191119-WA00121
Vsak nastop na medicinskem sejmu in kongresu predstavlja dragoceno izkušnjo, zato smo vsako leto še posebej veseli naše udeležbe na Medici, vodilnem medicinskem mednarodnem sejmu.

Za strokovnjake iz sveta medicinskih pripomočkov je ta platforma ključno stičišče za izmenjavo znanj ter pridobivanje in poglabljanje poslovnih partnerstev. Podjetja in organizacije tam prikažejo svoje najnovejše dosežke na področju razvoja naprednih medicinskih naprav in pripomočkov. Dokaz, kako resno je sodelovanje na tem sejmu, so številne sodobne medicinske rešitve in inovacije, ki jih podjetja prinašajo z vseh koncev sveta.

Tudi letos smo z vso skrbnostjo pristopili k predstavitvi naših rešitev na področju urinarnih težav. Zahvaljujoč vlaganju v znanje in našemu razvojnemu oddelku, spremljanju zahtev trga in uporabnikov ter uporabi sodobnih materialov in tehnologij, smo razvili novo generacijo izdelkov v niši rešitev za kateterizacijo in se tako postavili ob bok velikim imenom v panogi.

Poleg samih rešitev pa je bila velike pozornosti deležna tudi naša stojnica. Naš celoten nastop je namreč zaokrožila njena zasnova, ki skozi vizualno komunikacijo pripoveduje zgodbo naše znamke. Zgodbo o samem bistvu, ki narekuje brezkompromisno izboljševanje kakovosti izdelkov in spodbuja dialog z uporabniki z namenom zagotavljanja njihovega boljšega jutri.
Obvestilo o nemotenem funkcioniranju poslovanja in...
Serija izobraževalnih predavanj

Podobni članki

logo

Poslovna filozofija podjetja Lentismed je povsem preprosta in temelji na konceptu “izboljšajmo življenje”, in sicer z razvijanjem medicinskih pripomočkov in storitev, kot odgovor na vsakodnevne izzive, s katerimi se soočajo naše stranke. Verjamemo, da tudi za največjo težavo obstaja način za reševanje ali blažitev njenih posledic.

Več o nas

Zadnje novice